Olympisch amazone Hippisch Drenthe

Olympisch eventing amazone naar Assen!

Altijd al eens les willen hebben van een Olympische amazone? Noteer 29 april 2017 dan alvast in je agenda! Binnenkort vertellen we je meer!

Win een crossles bij TCN Sporthorses

We gaan van vliegend van start met een super leuke actie, die mogelijk wordt gemaakt door de fervente eventingruiters Nina Hut en Tarik van Boggelen van  TCN Sporthorses. Wat je kunt winnen? Een crossles op hun fantastische crossterrein in Bruchterveld. Maar liefst 3 ruiters maken kans om deze les te winnen! Kans maken op een plaats in deze les? 

Hippisch Drenthe is op zoek naar mooie (actie)foto’s van paard en ruiter voor op haar nieuwe website (www.hippischdrenthe.com). En daarom kwamen we op het idee van deze prijsvraag. Wil jij meedingen naar een plaats in de les van Nina en Tarik? Zet dan de mooiste foto van jou en je paard in een reactie onder dit zelfde bericht op Facebook. Op 26 maart kiezen wij 6 foto’s. De Hippisch Drenthe volgers die deze foto’s hebben ingestuurd maken kans op de les. De uiteindelijke winnaars? Dat zijn de eigenaren van de 3 foto’s die op 5 april de meeste likes hebben.

Wil jij vast warmdraaien voor het komende eventingseizoen? Ben je benieuwd of SGW iets is voor jou en je paard? Of wil je gewoon graag les op het nieuwe crossterrein van TCN Sporthorses? Doe dan mee aan deze actie! De drie winnaars zullen in overleg met Nina en Tarik een datum voor de les prikken.

Let op: wil je meedoen met een foto die gemaakt is door een fotograaf? Zorg dan dat je de foto betaald hebt en dat je de foto mag verspreiden, of dat je toestemming van de fotograaf hebt voor publicatie op Facebook én op onze website. Alle soorten foto’s zijn toegestaan als er maar een paard en een ruiter/amazone op staan. Doe alleen mee met de actie als je akkoord bent met het plaatsen van jouw foto op de website van Hippisch Drenthe.

TCN Sporthorses Hippisch Drenthe